effu van Durp

Effu van Durp is een devisie van sv Walther voor reis-activiteiten..

Eťnmaal per jaar wordt er per bus of boot een dagreis georganiseerd naar een stad of andere bezienswaardigheid. Leden en Donateurs hebben de mogelijkheid hieraan deel te nemen. Aan deelname zijn overigens wel kosten verbonden, deze dienen bij aanmelding geheel voldaan te worden.

Klik hier voor de uitgaansdag voor 2013.

Bij voldoende belangstelling wordt er jaarlijks in de zomermaanden ook een barbeque georganiseerd. Deze vindt plaats in ons eigen verenigingsgebouw.

Tevens kan er bij voldoende interesse een uit wedstrijd bij collega schietverenigingen, handboog schieten, kleiduiven schieten of vuur schieten worden georganiseerd. De leden kunnen hun wensen of ideeŽn kenbaar maken bij het bestuur. Het bestuur zal zich dan beraden omtrent de mogelijkheden en de beschikbare locaties.